Veteranentenue

Veteranentenue, erkenning door herkenning

Een maatpak, voor veteranen, voor de prijs van een confectiepak


Aan de buitenzijde kun je het veteranenpak herkennen aan de knoopsgaten van de mouwen. Aan elke zijde is 1 knoopsgat geaccentueerd door de nationale kleur van Nederland. Tevens is dit knoopsgat niet gesloten.
Aan de onderkant van de kraag mag de veteraan zijn/haar missie of lijfspreuk laten borduren. De binnenvoering mag ook zelf worden uitgekozen i.c.m. het borduren van je eigen naam en boot. Met een speciaal veteranen etiket. Alle letters en stiksels/accenten zijn, zoals de twee knoopsgaten, in oranje, onze nationale kleur.

Indien wij, als Onderzeedienst veteranen met een club van minimaal 20 personen, een veteranentenue willen aanschaffen, kunnen wij ons eigen pas en aanmeet sessie op een zelf te bepalen locatie regelen.

In samenwerking met Commandant Onderzeedienst hebben we een eigen binnenvoering laten ontwerpen, waarvoor de Commandant Onderzeedienst de kosten op zich neemt. Dit houdt dus in dat alleen € 95,00 overblijft wat je zelf moet betalen voor een maatpak!

Om een uniek codewoord te bemachtigen, voor het verkrijgen van deze speciale binnenvoering, graag een mailtje naar info@ozdveteranen.nl onder vermelding van “binnenvoering”.
Dit codewoord kun je tijdens het pasmoment aangeven, dan weet ook de producent dat je recht hebt op zo’n binnenvoering.

Kosten van het pak zijn dus €395,00, waarvan €300,00 terug gedeclareerd kan worden bij CZSK, dus onderaan de streep betaal je € 95,00 voor een uniek, gepersonaliseerd maatpak!

Ben je CZSK veteraan? 
In dat geval kan je het CZSK Veteranentenue declareren en een aangevuld CZSK veteranen KPU pakket krijgen. Dit is alleen mogelijk als je de dienst hebt verlaten als militair!

Hier de link om als NIET actief dienend veteraan de aanvraag voor het Veteranentenue te starten:
https://worldofveterans.com/veteranentenue/marine/
Zet hierbij, na validatie, in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier, “Onderzeedienst”

Vergoedingssystematiek van CZSK Veteranentenue,

staat uitgelegd in deze brief, welke je begin December ook op de deurmat krijgt.

UPDATE 16 mrt. 2022 at 15:05

Kan je als actief dienend CZSK veteraan veteranenpak aanschaffen?
Ben je actief dienend marine militair en heb je de status veteraan dan mag je altijd het veteranenpak aanschaffen. In het algemeen heb je geen recht hebt op de hierboven genoemde declaratie bij het Bureau Specifieke Personeelszorg en het veteranenpakket.
Klik hier voor het individueel aanvragen van het veteranenpak, of scan de QR-code
Zet hierbij, na validatie, in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier, “Onderzeedienst”