Onze missie

Wij zijn Stichting Onderzeedienst Veteranen.
 
 
Wij zijn er voor jou: Onderzeedienst Veteraan en je thuisfront. Ooit heb jij, je partner, je kind of je vriend besloten iets bijzonders te gaan doen onder bijzondere omstandigheden. Wij vinden dat je daarvoor Politieke en Militaire bevestiging verdient, welke is uitgebleven door  de geheime status hiervan.
 
 
Wij zetten ons dagelijks in om deze Politieke en Militaire bevestiging te verwezenlijken. Of het nou gaat om de inzet tijdens een missie of de boel thuis draaiende te houden. Op die manier hopen we dat jullie die Politieke en Militaire bevestiging krijgen die jullie verdienen. Voor diegene waarmee het even wat minder gaat proberen we een wegwijzer te zijn om zo de juiste ondersteuning te krijgen. En soms kunnen we helpen met hele kleine praktische zaken.
 
 
Ons doel is dat jij gewoon trots kunt zijn. Op je ervaring, op je inzet, op je keuzes en natuurlijk je flipper.
 
 
Wij zijn Stichting Onderzeedienst Veteranenen. Wij zijn er voor jou, als jij dat wilt.
Onze pijlers zijn: Ontmoeten, Ontspannen, Faciliteren en Informatie verschaffen.
 
 
Ontmoeten: Dit gebeurd elk jaar met de Nationale Veteranen dag, waar we ook met het defilé meelopen met een steeds groter wordende groep. Dit kondigen we aan via Facebook en onze Website.
 
 
Ontspannen: We zijn van plan ook regelmatig leuke, serieuze en af en toe ludieke Onderzeedienst gerelateerde evenementen te organiseren om te lachen en ontspannen. Bij ons is altijd elke Onderzeedienst veteraan, het hele gezin en belangstellenden welkom.
 
 
Faciliteren: Als een Onderzeedienst veteraan of het thuisfront in de knoei komt kan het wel eens lastig zijn om de weg te vinden. Of het nu gaat om het verkrijgen van de veteranen status tot simpelweg een luisterend oor.
Maar ook praktische zaken, zoals hulp bij verhuizen, extra stukje aandacht bij ziekte, boodschappen halen, advies of iets regelen voor een uitvaart.
Doordat wij voorzien in nuldelijnsondersteuning hebben we de tools in huis om klaar te staan voor iedere flipper drager, of zijn thuisfront, die het nodig heeft.
 
 
Informatie verschaffen: Is wat we doen naar jou, om je op het juiste spoor te brengen en wat we willen bewerkstelligen binnen Nederland, politiek Den Haag en de militaire top. Dit omdat je officieel, ons niet hoeft te bedanken, omdat wij er niet waren, je ons nooit zag en dus was het nooit gebeurd. Hopende hiermee bij te kunnen dragen om het belang aan te tonen van een Nederlandse Onderzeedienst en de aanschaf van nieuwe onderzeeboten!
 
 
Ook gaan we ons de komende jaren inzetten voor het behoud van het Onderzeedienst erfgoed, door ons sterk te maken voor het behoud van een Walrus klasse Onderzeeboot, t.b.v. het Marinemuseum.
 
 
De kracht van Stichting Onderzeedienst Veteranen zit erin dat wij ons actief inzetten voor alle flipperdragers, welke een Onderzeedienst missie op hun naam hebben staan.
 
 
Onze pijlers; Ontmoeten, Ontspannen, Faciliteren en Informatie verschaffen.
 
 
Ons credo; Altum Silentium, Diep Stilzwijgen